La Baixa Edat Mitjana teatralitzada

teatreDes de l’assignatura de socials de 2n d’ESO hem preparat una petita obra de teatre per explicar com es vivia a la Baixa Edat Mitjana. Per representar-la havíem de dur un element (peça de roba o objecte) característic del nostre personatge en aquella època.

Hem buscat la informació a Internet, però no tots ho hem trobat a la primera! Mentre buscàvem la informació hem anat assajant, en dues o tres classes (depèn del grup). Com que tots els alumnes de 2n estem dividits en tres grups a l’hora de fer socials, podreu veure el vídeo tres vegades, una filmació per a cada grup, tot i que l’obra de teatre és sempre la mateixa i només varien els actors i algun detallet.

Tot i això, cada grup vam fer la representació dues vegades, una per als companys de 1r d’ESO, i l’altra per un dels altres grups de 2n. Així cada un de nosaltres, a més de representar-la, també l’hem pogut veure! Esperem que us agradi i que pugueu aprendre alguna coseta!

Sessió de 2n D

Baixa Edat Mitjana teatralitzada 1D from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.

Sessió de 2n E

Baixa Edat Mitjana teatralitzada 2E from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.

Sessió de 2n F

Baixa Edat Mitjana teatralitzada 2F from Institut Escola Les Vinyes on Vimeo.

2 comments for “La Baixa Edat Mitjana teatralitzada

 1. Boris
  Gener 21, 2013 at 14:22

  Hola!
  Els alumnes de 1r que van presenciar l’exposició teatralitzada han fet un article per a La Verema, la revista de l’Institut Escola: http://revista.ielesvinyes.net/2013/01/20/teatre-sobre-ledat-mitjana-a-laula/

 2. Maria
  Gener 21, 2013 at 21:03

  Hola a tots/es, m’agrada molt aquesta experiència de fer teatre per explicar els continguts acadèmics, a mi també m’hagués agradat fer-ho així alguna vegada. L’experiència m’ha agradat com espectadora. Veig que estan sortint molts actors en aquest particular Actor’s Studio.
  Maria

Comments are closed.