Costums senegalesos, comerç just, capitalisme i unequality

El dimarts 17, en el Projecte desigualtats de 2n d’ESO, ens separem per grups i fem una roda de tallers sobre diferents temes relacionats amb les desigualtats.

img-20150317-113406Venen el Sidi, el Med, el Sailou i el Mussa, quatre senegalesos que ens ensenyen les seves tradicions i cultura. També van vindre una ONG que ens va parlar sobre le comerç just, dedicada a ajudar a la gent del tercer món facilitant el comerç de productes pagats justament. Per altra banda, l’Eduard ens van fer una xerrada sobre la relació entre el capitalisme i les desigualtats. I per últim, vam fer una activitat en anglès sobre personatges importants com Rosa Parks, Martin Luther King…,

1 comment for “Costums senegalesos, comerç just, capitalisme i unequality

 1. Maria Beneyto
  Abril 5, 2015 at 19:38

  Canviar el món és possible! Però se n’ha de voler. Els polítics actuals, molts, la majoria, defensen el sistema capitalista per sobre de tot i així no podrem arreglar el món.
  M’agradaria que molts d’ells passaren una temporadeta vivint com viuen la majoria dels podres del món (del Tercer o del Primer món, que a tot arreu n’hi ha de pobres).
  Si volem canviar-lo hem de lluitar per aconseguir-ho, n’hi ha moltes maneres de fer-ho. Així que jo us animo que preneu consciència i comenceu a lluitar per eliminar aquestes desigualtats que heu pogut veure en el treball que heu fet. Això us faria més persones.
  Molts ànims i endavant!
  Maria Beneyto

Comments are closed.