XI Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

Divendres d’aquesta setmana, una petita representació de l’Institut-Escola vam anar a l’XIè Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta, al Conservatori de música “Victòria dels Àngels” a Sant Cugat del Vallès.

De 10 a 12h. aproximadament hem escoltat les lectures dels nois i les noies de les diferents escoles i instituts participants. Nosaltres hem participat a la categoria de Corsaris (1r i 2n d’ESO) amb la Marta Barrero, i a Tropa de Corsaris (3r i 4t d’ESO) amb el grup de tres alumnes format per la Laia Tomàs, el Dani Lorenzo i el Martí Parera. Tot i que no hem passat a la següent fase eliminatòria (el nivell era molt alt!) ho han fet molt bé! Felicitats!

Ens han acompanyat a l’acte la Berta, el Sergi, l’Ariadna, l’Edu i el Xavi (dels diversos cursos de secundària), alumnes que es van presentar voluntaris/àries al càsting intern que vam fer i que avui venien com a suplents. A ells, també, gràcies pel seu suport!

Us deixem amb un parell de fotografies amb els alumnes de cada categoria, en companyia del jurat.

Categoria de Corsaris, 1r i 2n d'ESO.

Categoria de Corsaris, 1r i 2n d’ESO.

Categoria Tropa de Corsaris, 3r i 4t d'ESO

Categoria Tropa de Corsaris, 3r i 4t d’ESO.

2 comments for “XI Certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

 1. Rosa Sardà
  Març 14, 2015 at 11:53

  Enhorabona Marta, Dani, Laia, Martí, Berta, Sergi, Ariadna, Edu i Xavi!

  Ja sabeu que des de Les Vinyes us animem sempre a participar en totes les situacions que es presenten…

  … I que el nostre lema és que “unes vegades es guanya i d’altres s’aprèn”.

  No haureu guanyat cap “premi” material, però de ben segur que haureu omplert una mica més el vostre calaix d’experiències i d’aprenentatges.

  Una abraçada i endavant!

  Rosa Sardà

 2. Maria Beneyto
  Març 15, 2015 at 20:09

  Moltes felicitats a tots els participants! M’emociona pensar que la literatura us continua movent en uns temps que està de baixa. No hi ha res més tan bonic com el descobriment i l’aprenentatge i un llibre d’aventures o de misteri o de reflexió… ben escrit, pot ser un dels nostres millors amics.
  Felicitats per participar! guanyar o perdre és molt secundari. Lo important és l’emoció de la lectura!
  Una abraçada a tots i a totes.
  Maria

Comments are closed.