Padrins i fillols visitem l’exposició del projecte “Qui som?”

17059451796_7891ca69ac_mL’alumnat de 1r d’ESO hem realitzat una exposició sobre els nostres avis i la seva època, sobre el present i sobre el futur que viurem e el #projectequisom. Tres espais amb vitrines, panells, maquetes, audiovisuals i materials gràfics que ahir vam compartir plegats padrins i fillols.

Junts vam veure les tres sales, comentar les maquetes i els panells i, sobretot, vam gaudir dels vídeos amb els petits. Cada padrí va fer de guia, va compartir la feina feta, vam aprendre coses i ens ho vam passar bé plegats.

Aquí en teniu el reportatge!

1 comment for “Padrins i fillols visitem l’exposició del projecte “Qui som?”

  1. marta
    Abril 15, 2015 at 08:01

    Un cop més sorpresa de les coses que es poden aprendre amb un projecte.

Comments are closed.